Recruitment

interview

AQWANTA RECRUITMENT EN DETACHERING

Aqwanta is gespecialiseerd in recruitment van (technisch) personeel voor het midden en kleinbedrijf. Bij ons kan je het volledige traject van vacature tot indiensttreding van een kandidaat uitbesteden, waardoor je geen omkijken hebt naar de vaak tijdrovende werkzaamheden rondom werving en selectie. En dat tegen een vooraf vastgesteld, transparant en concurrerend tarief.  Wel zo efficiënt en effectief.

Aqwanta gelooft dat een succesvolle plaatsing nooit op basis van werkervaring en kennis en kunde alleen kan plaatsvinden. Pas wanneer daarnaast ook de motivatie van de kandidaat aansluit op de drijfveren en cultuur van de organisatie zal een kandidaat echt tot zijn recht komen.

Een persoonlijke, vakinhoudelijke en zeker ook 'ontzorgende' benadering is waar het om gaat. Je wilt als opdrachtgever immers een bureau dat met je meedenkt en jou niet met meer werk opzadelt. Geen CV's over de schutting, geen lange lijst met kandidaten waar je zelf nog uitgebreid in moet schiften. Aqwanta levert maatwerk, met een minimum aan eigen werk voor de opdrachtgever. Dat is wat wij ontzorging bij werving en selectie noemen.

Wil je een kandidaat niet direct zelf op de loonlijst, kies dan voor een Aqwanta detachering constructie. 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en we komen de mogelijkheden tot samenwerking graag bespreken.

AQWANTA RECRUITMENT

Aqwanta gelooft dat een succesvolle plaatsing nooit op basis van het matchen van werkervaring alleen kan plaatsvinden. Pas wanneer naast de kennis en kunde ook het karakter en de motivatie van de kandidaat aansluit op het functieprofiel, de drijfveren en de cultuur van de organisatie zal een kandidaat echt tot zijn recht komen. Je mag van Aqwanta verwachten dat de gesprekken die wij met kandidaten voeren het CV overstijgen. Door ons te verdiepen in jouw organisatie en in de vraag achter jouw vraag, kan Aqwanta de juiste persoon selecteren. Dat doen we door met de klant en de kandidaat zeer persoonlijk kennis te maken.

De voordelen van Aqwanta Recruitment

  • Korte lijnen en persoonlijk aanpak
  • Werving o.b.v. functie-eisen en bedrijfscultuur
  • Tijd- en kostenbesparing
  • "No cure no pay”

Neem voor meer informatie hier contact op.

AQWANTA DETACHERING

Detacheren en detavast is een ideale oplossing als u een kandidaat niet direct in dienst kunt of wilt nemen. Aqwanta recruiteert de kandidaat en neemt deze voor een bepaalde periode in dienst. Voor deze periode geldt een maximum van 1040 facturabele uren. Afhankelijk van de duur van de detachering kan de kandidaat na afloop kosteloos of tegen een sterk gereduceerd tarief worden overgenomen. Detachering kan ook worden gezien als een verlengde proefperiode.

De voordelen van Aqwanta detachering:

  • Geen risico (verzuim, vakantie, etc.)
  • Geen werkgeversverplichtingen
  • Betaling alleen voor de gewerkte uren
  • Flexibiliteit
  • Een op maat gemaakte overeenkomst
  • Een uitgebreide “proeftijd”

Neem voor meer informatie hier contact op.